Blågula succén – historiskt OS-guld i skidskyttestafetten – Nerikes  Allehanda

Veckorna går i rasande fart och vecka 9 är det redan sportlov. Kommande vecka är full av aktivitet med både matematikprov och friluftsdag.

Matematikprovet kommer att genomföras på torsdagen den 24/2. Information kring detta finner ni nedan i form av ett dokument med information och ett dokument med kunskapsmål och exempeluppgifter. Vår uppmaning är att eleverna arbetar med kunskapskraven och exempeluppgifterna tillsammans med materialet som vi arbetat med i skolan.
Inför prov – Algebra och mönster
Inför prov – Matematik – Algebra och mönster åk6 VT22

Friluftsdagen kommer att genomföras på fredagen och eleverna har gjort sina val. Eleverna får reda på vilka aktiviteter de fått. Vi har med oss lunch från skolan men det kan vara bra och gott att komplettera med egen matsäck. Lärarna från årkurs 6 kommer inte att deltaga på friluftsdagen utan kommer istället befinna sig på skolan. Har eleverna frågor får de gärna ställa dessa till Emanuel på idrottslektionen på måndag.

Läs nedanstående text från rektor:

Simundervisningen har på grund av hög smittspridning under pandemin haft ett tillfälligt uppehåll från vårterminens start 2022. Främsta skälet har varit svårigheter med att upprätthålla verksamhet på skolorna då personalfrånvaron varit mycket stor. Onsdagen den 16 februari startar nu simundervisningen igen. Håll koll på ditt barns klassblogg för vilken information som gäller.

På måndag är det TL-utbildning för alla Trivselledare. Detta sker på plats på skolan. Utbildningen sker utomhus. Kläder efter väder.

Matematik: Algebra och mönster – PROV
Svenska: Språklära
Engelska: Fantastic Mr. Fox  – Läsförståelse
Geografi: Människor i världen