Då var de nationella proven i svenska avklarade. Eleverna har verkligen gjort sitt yttersta under provtillfällena och vi hoppas att alla känner sig nöjda. Det har också varit en fröjd att få fira Sveriges fina OS-framgångar tillsammans i skolan!

På måndag kommer rektor Johan till våra klasser för att berätta lite om skolvalet inför nästa läsår. Här bifogas också ett dokument med information från Norrstrandsskolan riktat till er vårdnadshavare.
Till vh vars barn börjar högstidet ht -22 (1)

Vi närmar oss deadline för skolvalet inför årskurs 7. Ta del av information om det i följande dokument: Informationsbrev åk 7 2022′

Den 25/2 är det dags för friluftsdag. Alla elever har fått en blankett där de ska göra ett aktivitetsval senast onsdag 16/2. Om blanketten har kommit på villovägar finns den bifogad här nedanför.
Friluftsdag 25 februari

Ta del av nedanstående information från skolledningen gällande covid-19.
Information vårdnadshavare 220209

Här nedan finns en kallelse till kommande föräldraråd.
Kallelse220223

Torsdag: Engelska – Repetera Chapter 2, läs Chapter 3 i Fantastic Mr. Fox” och besvara frågorna som hör till. Fantastic Mr. Fox – Questions Chapter 2-3
Fredag: Matematik – Ekvationer Matematikläxa – Ekvationer v.7

Kommande
Prov i matematik v. 8

Veckans ordspråk: “Träning ger färdighet.”

Jannika, Marcus, Simon