Hej,

Tack för ännu en trevlig vecka med alla härliga elever! Höstterminen har startat på ett väldigt bra sätt och vi ser fram emot resten av läsåret.

Terminens första elevråd går av stapeln på tisdag 8/9. Klasserna utser var sin representant.

Vi vill passa på att påminna om att Michaela vill ha in samtliga vaccinationslappar senast måndag 7/9.

Alla nya TL-ledare åker till Norrstrandsparken på fredag 11/9 för att få sin utbildning.

Här nedanför kan ni läsa en hälsning från Emanuel angående torsdagens elevens val (idrott).

Nästa vecka, vecka 37, håller elevens val till vid elljusspåret 2,5 km. Eleverna kommer att få välja att gå, jogga eller springa 2,5 km eller att cykla (Hjälm!) 7,5 km.

Det kan vara så att jag vill att de har med sig mobilerna, jag återkommer med definitivt besked om det på måndag.

Mvh//Emanuel Wennergrund Iderström, lärare år 4-6, Skattkärrsskolan

Vi arbetar med
Matematik: Form och storlek
Engelska: Feelings
Svenska: Berättande text, meningsbyggnad, adjektiv
Historia: Medeltiden
Geografi: Norden och jordens uppbyggnad
Kemi: Luft och vatten
Teknik: Datorer och programmering
Bild: Självporträtt

Torsdag: Matematik – Avstämning: Kapitel 5

Fredag: Kemi – Kemiska beteckningar

Veckans ordspråk: ”Ett gott samvete är bästa huvudkudden.”

Marcus, Jannika, Simon