Vinter eller vår? – ”nej, typiskt aprilväder” | Hallandsposten

Hej,

En minst sagt växlande väderlek präglade den här veckan. Snösmockan slog till och aprilvädret visar sitt sanna ansikte. Vi är nog många som hoppas att vintern bara är på tillfälligt återbesök och att vi snart får njuta av vårsolen igen. Den som väntar på något gott…

Nästa vecka är Simons sista vecka innan föräldraledighet. Därefter kommer Isabelle Ambjörnsson att ta över Simons uppdrag. Isabelle nås på mailadress isabelle.ambjornsson@karlstad.se och på samma telefonnummer som ni har nått Simon, 0700205005.

Nästa vecka är dessutom den sista för våra studenter, Alva och Hevi. Tänk vad de fem veckorna har gått fort!

En glädjande nyhet är att Marcus 30/3 blev pappa till en liten son. Han kommer att vara föräldraledig fram till påsklovet. Anders Janson vikarierar för honom fram till dess.

Till veckan fortsätter hälsoutbildningen som hålls av kurator Elin och skolsköterska Michaela. De kommer till 6B och 6C på måndag och till 6A på tisdag.

På torsdag 14/4 kommer rektorerna från Norrstrandsskolan och pratar med våra klasser om vad som väntar på högstadiet.

Ombyggnationen går nu in i nästa fas. Torsdag 7 april inleddes markarbeten för att dra in vatten, avlopp, el och fiber i nya bygget. Det innebär en del begränsningar av vår skolgård. Eleverna har under perioden 4-6 april fått muntlig information om förändringen. Mer information om detta finner ni i följande dokument: Bygginfo220405

Matematik: Övning inför nationella prov v.18
Svenska: Språklära och läsning
Engelska: Läsning
Biologi: Människokroppen
Teknik/Bild: Hållfasthet
Geografi: Människor i världen – Pararbete
Religion: Etik och moral/Identitet

Onsdag: Språkvalsläxa
Onsdag: Prov – Biologi Inför prov – Människokroppen   Människokroppen VT22

Veckans ordspråk: “Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.”

Jannika, Simon, Anders, Isabelle, Alva och Hevi

April månad i trädgården - så sköter du växterna i april